Căni personalizate

Cănile pot reprezenta cadouri pentru prieteni, parteneri de afaceri sau pot fi folosite în campaniile de promovare.

Cănile sunt fabricate din material ceramic şi datorită imprimării de calitate, acestea se pot introduce fără nici o problemă în cuptorul cu microunde sau chiar in maşina de spălat vase.

Modalitatea de personalizare este transfer termic (sublimare), tampografie sau decalcomanie.

Sublimarea

Este prcesul prin care un element trece de la starea solida la starea gazoasa. Sublimarea permite pigmentului de culoare să treacă de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cana, puzzle, etc). Sublimarea funcţionează doar pentru personalizări pe culoarea alb. Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau care au în componenţa material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramică, lemn, metal care au fost tratate în prealabil pentru sublimare.

Se printează poza dorită (cu cerneală de sublimare) pe o coala speciala de hartie. Aceasta coala se poziţionează pe produsul ce se doreşte a fi personalizat (tricou, mouse-pad, cană, etc) şi se introduce în presa termică. La peste 200 grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apă se transformă în gaz, iar pigmenţii de culoare se transferă de pe foaia de sublimare pe produsul respectiv.

Tampografia

Este un procedeu bazat transferul de culoare de pe un clişeu pe suprafaţa ce se doreşte a fi imprimată. Transferul se realizează cu ajutorul tampoanelor fabricate din silicon (de diverse forme şi coeficienţi de duritate).

Decalcomania

Reprezinta procedeul de transfer al oricarui tip de desen pe obiecte din ceramică, sticlă, porţelan, şi emailate, urmat de o coacere a produsului rezultat în cuptoare specializate. Se poate realiza de asemenea înlocuirea sablării produsului cu ajutorul decalcomaniei.

Avantaje:

      - este un procedeu ecologic;

      - desenul intiparit nu se curata;

      - metoda permite realizarea mai multor obiecte imprimate intr-un timp scurt.

Solicitaţi aici o oferta personalizată.

Oferte promotionale

Profită acum de: